Välkommen till IF Ski Team Skåne

Vi är en skidklubb som finns i Lund, men har medlemmar från hela Skåne. Dom flesta av våra medlemmar är vanliga motionärer som satsar på att åka något lopp i Vasaloppet, t.ex. Tjejvasan eller Vasaloppet. Men vi har också flera duktiga åkare som satsar ganska hårt både på rullskidtävlingar och vintertävlingar. Vi bedriver träning året runt på rullskidor eller längdskidor beroende på vad vädret tillåter. Vi ordnar snöläger med teknikhjälp varje vinter och har resor med boende både till Tjejvasan/Öppet spår och Vasaloppet.

Vi är en klubb som passar alla!

Glöm inte att följa oss på Facebook där du alltid får dom senaste nyheterna. Även om du inte är medlem på Facebook kan du läsa och se alla bilder: https://www.facebook.com/skiteamskane/

Om klubben

IF Ski Team Skåne är Skånes snabbast växande skidklubb och vi har idag närmare 300 medlemmar. Som namnet antyder verkar vi främst i Skåne och vi har Lund som utgångspunkt. Vi håller träningar för alla nivåer av åkare, arrangerar nybörjarkurser, träningsläger och resor till Vasaloppet/ÖppetSpår/Tjejvasan.

Kontakta klubben

Har ni allmänna frågor om klubben når ni oss bäst på: info@skiteamskane.se
Frågor till vår ungdomsgrupp: ungdom@skiteamskane.se
Frågor till vår kassör: admin@skiteamskane.se

För mer information se: www.skiteamskane.se

   IF Ski Team Skåne på Facebook