Pyramid är Sveriges mest internationella B2B-byrå. Omkring 95% av vårt arbete görs för internationella marknader och drygt 60% av våra intäkter kommer från kunder belägna utanför Sverige.

Det vi gör för våra kunder handlar om allt som rör marknadsföring, från analys och planering till genomförande och uppföljning. Vi erbjuder också strategiskt stöd för affärs- och varumärkesutveckling samt föreläsningar och workshops inom marknadsföring, branding och marknadskommunikation inom business-to-business.

I undersökningen Årets Byrå utsågs Pyramid i år till Sveriges bästa byrå i klassen stora byråer (>50 mkr i intäkt. Totalt har vi rankats högst av reklambyråer inom business-to-business tolv år i rad (2006-2018).

Webbyrån som kan internationella affärer.

Långsiktigt framgångsrika affärer handlar om personliga relationer. Det är vår övertygelse, baserad på 20 års erfarenhet av att utveckla affärsdrivande, digitala lösningar för många av Sveriges ledande exportföretag.

Möjligheterna med tekniken och Internet utvecklas varje minut och det är inte alltid lätt att veta vad som tjänar din affär. Därför hjälper Petra dig att hitta lösningarna som bygger och utvecklar dina affärsrelationer.

Petra arbetar med digital kommunikation, från vinnande strategier till produktion av webbsajter, marknadsföring och kampanjer i digitala kanaler, appar och aktiviteter i sociala media.

Vårt syfte är att hjälpa dig till framgångsrika kundrelationer i digitala kanaler. Vi brinner för att du ska lyckas, och vi brinner för digital kommunikation.